Sundhedssauna - Fokus på velvære

Sundhedssauna

Sundhedssauna.dk er en virksomhed med fokus på sundhed & velvære. Vi satser bla. på udlejning af infrarøde saunaer. Vores mission er at skabe mere velvære igennem disse kabiner til både Fitness centre, plejehjem, hoteller, wellness, m.m..

Indehaveren Niels Secher, går selv meget op i sundhed og velvære. Igennem træning og sund kost - udtaler Niels at Infrarød Sauna har været prikken over I`et for ham. Allerede efter en kort periode, kunne han tydelig mærke og se forandringerne på hans krop. Niels udtaler at han IKKE vil undvære hans daglige 30 minutters Infrarød Sauna "forkælelse".

Aktiver din krops forsvar med en hævet kropstemperatur

Kroppens mest naturlige forsvarsmekanisme er feber.

Når man har feber er kroppen i fuld gang med at nedbryde bakterier og virus. Derfor er det naturligt at have en kropstemperatur på over 38 grader, når man fx har en betændelsestilstand som forkølelse. .

Styrk dit immunforsvar med infrarød varme

Benyt dig af en sunhedssauna hvis du har muskelømhed.

Infrarød stråling varmer kroppen op indefra via. elektromagnetiske bølger der går dybt ind i kropsvævet. På denne måde kan man hæve kropstemperaturen en anelse, og hjælpe kroppen til at restituere, hele og minimere smerter.