Behandling af muskelsmerter

Behandling af muskelsmerter

Lider du af led og muskelsmerter, som hæmmer dig i hverdagens aktiviteter? Det kan du nu selv behandle med en infrarød sauna.

Led og muskelsmerter er kroppens måde at sige stop på. Dine muskler og led bliver stive og hårde, hvilket kan mærkes, hver gang du bevæger dig. Derfor kan smerterne være meget hæmmende i hverdagens arbejde eller i din leg med børnene.

Men der er en måde, hvor du kan mindske dine smerter på. Dine led og muskler bliver blødt op af varme, hvilket gør bevægelsen af dem mindre smertefuld. Vi har lavet en infrarød sauna, som går ind og varmer dine muskler og led godt op. Det gør saunaen via de infrarøde stråler, som går helt ind i dine muskler og varmer dem op indefra og ud.

Behandling af muskelsmerter kan både bestå af massage, hvor din ømme muskel bliver varmet op af hændernes kraft eller via en infrarød sauna. I en infrarød sauna rammer du derimod hele kroppen på én gang, hvilket også påvirker dit sind positivt.

Ikke nok med at en infrarød sauna er god til dine muskel- og ledsmerter, så virker saunaen også som en form for cardio. Ved bare at sidde inde i saunaen i 30-60 minutter kan du forbrænde op til 900 kalorier. Saunaen udskiller nemlig gift- og affaldsstoffer, hvilket gøre din krop ren indvendig. I takt med, at alle affaldsstofferne udrenses, renses din hud også for acne og andre urenheder.

Er du træt af, at din livskvalitet bliver stoppet af muskel- og/eller ledsmerter, så kan du tage aktion nu, og købe en infrarød sauna hos os. Du kan mærke forskellen markant når du har brugt saunaen, og legen med børnene eller børnebørnene bliver sjovere.

Få din behandling af muskelsmerter direkte i dit hjem. Vi sælger også vores saunaer til blandt andre fitnesscentre, hvor medlemmerne kan benytte sig af saunaens varme stråler og få et ekstra skub til deres vægttab.

Har du spørgsmål til vores sauna eller andet, så er du mere end velkommen til, at kontakte os uforpligtende i dag.

Vi guider dig til et bedre velvære i krop og sind.

Irvarme