Infrarød sauna virkning

Infrarød sauna virkning

Derfor skal du bruge infrarød sauna

Fordelene er mange, når du sætter dig ind i en infrarød sauna. Læs mere om virkningen herunder.

Undersøgelser og erfaringer viser, at en infrarød sauna gør meget godt for din krop. Den har en behagelig og afstressende virkning, som mange kender fra en normal sauna. Derudover hjælper den din krop til et langt bedre helbred. Og vi lover, at den ikke er farlig at bruge.

Hvad er det godt for?

En infrarød sauna har en god virkning på mange ting i din krop. Erfaringer og anmeldelser viser tydeligt, at en tur i den infrarøde sauna er sundt for kroppen. Saunaen opgraderer blodtilstrømningen betydeligt, mens kroppen udskiller store mængder affaldsstoffer.
Når du sveder i saunaen, forbrænder du kalorier. Faktisk kan du forbrænde op til 800 kalorier i løbet af en halv times behandling – og du slipper for løbeturen.
Derudover varmer de infrarøde kilder i dybden, så du får bugt med muskel- og ledsmerter. Det hele foregår behageligt og rart, mens du bare kan nyde varmen.
Virker det så? Erfaringer, undersøgelser og mere end én anmeldelse viser, at du opnår gode resultater ved jævnlig behandling i en infrarød sauna. Så læn dig bare tilbage og nyd varmen.

Irvarme