Lys behandling

Lys behandling

Farvernes betydning

I alle Velværestarterher.dk saunaer er der der 7 farvers lys behandling

Rød Egenskaber: En varm og positiv farve. Stærk og kraftfuld maskulin energi.

Stimulerer: Stimulerer vores følelser samt intim lidenskab så som begær, kærlighed og sex, men også hævn og vrede. Handling, ambitionsniveau og beslutsomhed. Appetitstimulerende og energigivende.

Symboliserer: Fysisk behov og overlevelsesvilje. Styrke og vedholdenhed. Livskraft. Seksualitet. Ondskab.

Farvepsykologi: Øger din entusiasme og selvtillid.

Chakra: Rod.

Lilla Egenskaber: Forbinder os til vores dybeste tanker. Opløfter og stimulerer. Beroliger sind og nerver. Inspirerer og forbedrer vores psykiske evner og åndelige opmærksomhed. Giver os jordforbindelse.

Stimulerer: Ubetinget og uselvisk kærlighed, følsomhed og medfølelse. Vores forståelse af livet. Vores forbindelse til en højere bevidsthed. Romantiske og nostalgiske følelser. Kreativitet og fantasi.

Symboliserer: Foreningen af krop og sjæl; balancen mellem vores fysiske og åndelige energier. Fremtiden, fantasien og drømmene.

Farvepsykologisk: Fremmer harmoni i sind og følelser, bidrager til mental balance, stabilitet og fred i sindet. Fremmer en sammenhæng mellem den åndelige og fysiske verden og mellem tanke og handling.

Chakra: Krone.

Lyserød Egenskaber: Hjælper mennesker med at komme i kontakt med deres betænksomme og omsorgsfulde side, enten gennem behovet for at modtage, give eller pleje andre.

Stimulerer: Virker beroligende på vores følelsesmæssige energier og på vores nerver. Kan lindre vrede, aggressioner og forsømmelse. Kan forøge energi, blodtryk, puls og give hjertebanken, men også ro, afslapning og tilfredshed.

Symboliserer: Omsorg, medfølelse, ubetinget kærlighed, forståelse samt at give og modtage omsorg. Det søde og uskyldige barn; også vores indre barn. Det er farven, der symboliserer ukomplicerede følelser, uerfarenhed og naivitet.

Farvepsykologi: Tegn på håb.

Hvid Egenskaber: Reflekterende. Beskytter, opmuntrer og renser tankerne. Den tilbyder en følelse af fred og ro, trøst og håb og hjælper med at lindre følelsesmæssige forstyrrelser. Giver en følelse af orden og effektivitet.

Stimulerer: Åbenhed, vækst, kreativitet, immunsystemet, mental klarhed. Oprydning og fjernelse af forhindringer. Indre udrensning mht. tanker og følelser.

Symboliserer: Renhed, godhed, jomfruelighed, begyndelsen, afslutningen.

Farvepsykologi: Nye begyndelser.

Chakra: Krone.

Grøn Egenskaber: En følelsesmæssig positiv farve, der hjælper os til at kunne elske os selv og andre.

Stimulerer: Kærligheden til naturen, familien, venner, kæledyr og hjemmet. Mental og fysisk afslapning. Hjælper mod depression, nervøsitet og angst.

Symboliserer: Det nye og uerfarne, ambitioner, jalousi, healing, fred, naturen, økologi.

Farvepsykologi: Grøn afbalancerer hjertet og følelserne og skaber ligevægt mellem hovedet og hjertet.

Chakra: Hjerte.

Gul Egenskaber: Promoverer kommunikation, kan vække tillid og optimisme. Elsker udfordringer.

Stimulerer: Vores mentalitet, analytiske egenskaber, opfattelsesevne, hukommelse, tanker, nye ideer og nysgerrighed. Hjælper med at tage beslutninger og relaterer til tankernes klarhed og nye ideer. Stimulerer vores nervesystem.

Symboliserer: Ungdom, sjov, lykke, sol, glade følelser.

Farvepsykologi: Farven for kommunikation; det er taleren, netværkeren og journalisten.

Chakra: Solar plexus.

Blå Egenskaber: Virker beroligende på psyken; reducerer stress. Udvider din intuition. Appetitdæmpende.

Stimulerer: Kreativitet, intelligens og kommunikation.

Symboliserer: Loyalitet, styrke, visdom og tillid.

Farvepsykologisk: Pålidelighed og ansvarlighed, planlægning og orden.

Chakra: Hals.

Irvarme