Psoriasis alternativ behandling

Psoriasis behandling

Lider du af hudproblemer som f.eks. psoriasis? Psoriasis er en kronisk hudsygdom, som består af røde og skællende pletter rundt på kroppen. Psoriasis kan skabe ledgener, som sjældne gange har ført til psoriasisgigt efterfølgende.
Der er ikke nogen kur mod psoriasis, men der er nogle forskellige behandlingsmetoder, som kan dæmpe den. Det kan en infrarød sauna.

Alternativ behandling af psoriasis

Infrarød sauna er en alternativ behandling af psoriasis. Saunaens varme snyder nemlig kroppen til at tro, at den har feber. Denne feber har en positiv effekt på immunsystemet, da infrarød sauna går ind, og øger kroppens blodcirkulation, hvilket tilføjer flere næringsstoffer til blodet.
Varmen fra saunaen går ind og skyller bakterier ud af det yderste lag af huden. Den lindrer samtidig arvævet, hvilket mindsker kløe fra psoriasis og andre hudproblemer som acne. Der bliver udskilt store mængder af affaldsstoffer, som skabes af den øgede svedmængde der kommer ud. Det skaber bedre iltning til cellerne, hvilket styrker cellernes bevægelse i kroppen.

Hvem må gå i infrarød sauna?

Infrarød sauna har en god virkning på hudproblemer og hjælper mod psoriasis. Men det er ikke alle der må bruge en infrarød sauna som behandling.
Det er dog langt de fleste må gå i en infrarød sauna, men hvis du er gravid, har pacemaker, har Lupus, eller tager receptpligtig depotmedicin så kontakt lægen inden.

Ellers må du benytte dig af infrarød sauna mod psoriasis, som en god lindring for huden.

Har du spørgsmål omkring infrarød sauna som alternativ behandling er du velkommen til, at kontakte os i dag.

Irvarme