Smertebehandling

Smertebehandling

Om smertebehandling og hvad infrarød sauna kan

Lider du af smerter i led, muskler eller andre kroniske smerter? Her kan infrarød sauna hjælpe dig. Infrarød sauna er en ny form for smertebehandling, som kan give dig en nemmere og mindre smertefuld hverdag.

Alternativ smertebehandling

Det kan godt løbe koldt ned af ryggen hos nogen, når de hører ordene ”alternativ smertebehandling”. Er det nu nogen, som prøver at sælge noget til dem, som er i desperat smerte?
Nej. Det er det helt enkelt ikke. For det her er ikke volapyk, men bevist i samtlige undersøgelser. Det virker! Vi skal nemlig tale om virkningen fra en infrarød sauna.

Fjerner stivhed og smerter – Og kalorier

En infrarød sauna går ind, og varmer dine muskler og led godt og grundigt op. Det er ikke en overfladisk varme, men i stedet trænger den helt ind i muskler og led. Her bliver disse varmet op, hvilket fjerner stivheden, og de smerter som følger med.
Det er sådan, at den infrarøde sauna får kroppen til at svede. Lige så snart den virkning sætter ind, så udskiller kroppen en masse affaldsstoffer. Dette resulterer i, at du i en infrarød sauna forbrænder op til 800 kalorier på kun en halv time.
Varmen går samtidig ind, og gør din krop helt afslappet. Dette smitter af på dit sind, og du vil kunne mærke, hvordan dit humør bliver bedre. Derfor er en infrarød sauna også et rigtig godt middel til dæmpning af stress og depression.
En infrarød sauna er uden bivirkninger og smerter, og den er helt ufarlig.

Irvarme